Bashkia Kavaje

Portokalli Show vjen ne Kavaje

20 July, 2012 by Bashkia Kavaje | Comments Off

Diten e shtune me date 4 gusht 2012, ora 20.00, me angazhimin personal te kryetarit te Bashkise Kavaje Z. Elvis RROSHI ne qender te qytetit te Kavajes vjen trupa e spektaklit te humorit “Portokalli”
JU MIREPRESIM.

3 July, 2012
nga Bashkia Kavaje

Koncerti “Agim Hushi & Friends”


Ne kuadrian e festime te 100 Vjetorit te Pavarsise, Bashkia Kavaje ju fton te jeni pjesmarres ne koncertin qe do te mbahet diten e premte dt.6.7.2012 / ora 20 : 30 ne qendren e qytetit te titulluar, ”Agim Hushi & friends” te shoqeruar nga Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar.
Te ftuar:
Manjola Nallbani
Jiang Tao -Kine
Angjelika Qyfeku

3 June, 2012
nga Bashkia Kavaje

Agim Hushi – Ndër tenorët më të mirë në Botë

Ai është një tenor shqiptar, cilësuar si zbulim, një zë botëror, që mund të renditet ndër më të mirët në botë. Për vite e vite të tëra, nëpër skenat e Paqësorit ka kënduar kryerole… ish- studenti i letërsisë, mësuesi i një fshati të largët të Rrogozhinës, që Mustafa Krantja e zbuloi krejt rastësisht.

Edukimin fillestar dhe ate te mesem e mori ne qytetin e Kavajes ku dhe kaloi rinine e hershme te tij. Me pas perfundon studimet e larta per Gjuhe -Letersi dhe pothuaj dy vjet punon si mesues letersie ne nje shkolle bujqesore ne nje fshat te larget.Zeri i rralle prej tenori operistik i japin mundesi te emerohet menjehere ne teatrin e operas ne Tirane e me pas ne Akademine e Arteve ku vazhdon studimet e rregullta.Pasi kryen ato shkelqyeshem dhe fillon aktivitetin si solist ne teatrin e Operas , fiton burse tre vjecare per studime pasuniversitare ne Akademine ,,F. List ” ne Budapest, Hungari.Tani eshte solist ne Operan Humgareze dhe jeton ne Budapest se bashku me familjen.Ne tridhjete vjetet e jetes se tij libri <<HERMESI I THYER>> eshte padyshim hapi i pare i nje talenti te vertete jo vetem ne fushen e operas por edhe ne ate te letrave.

8 May, 2012
nga Bashkia Kavaje

Drejtori i Kabinetit

Erindi Bejko

2004-2008 – Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Shkencave Sociale, Dega-Shkenca Politike
2007-2009 – Universiteti “Zoja e Keshillit te Mire”, Instituti “Magis”, Formim Politik dhe
Demokratizimi i Qeverises Vendore.

2009-2011 – Universiteti Amerikan i Tiranes, Fakulteti Juridik, Drejtimi-Jurist i Pergjithshem
2011— Universiteti i Tiranes, Fakulteti Juridik

 

Shiko CV